Reunion Country Line Dance sense Fronteres (20/10)

El proximo martes, 20 de octubre, Country Line Dance sense Fronteres convoca a todos sus integrantes a una reunion para la constitucion del grupo como una asociacion sin animo de lucro, para poder acceder a subvenciones/ayudas que hagan ahorrar y ayuden a hacer frente a los gastos que conlleva la actividad del grupo.

Quien asista y quiera formar parte de la asociacion tendra que llevar una fotocopia del DNI.

Cuando:
   20 de octubre
   21:00 - 22:30

Donde:
   Casal del Barri
   Pl. Segle XX
   Terrassa


A continuacion teneis el mail que hemos recibido de Enric Bertomeu:

Hola Amics de Country Line Dance sense Fronteres, aquest missatge es especial i espero que hi poseu el màxim de interès en el seu contingut, gràcies.

Des de que es va formar el nostre grup, totes les experiències viscudes han estat positives, la nostra raó de ser, es fer una activitat solidaria dirigida a aquelles persones que mes necessiten de passar-ho bé, i ballant country que es el que ens agrada. Crec que hem complert fins a dia d’avui l’objectiu marcat.

Doncs ara es el moment de fer un pas mes endavant al projecte. Es fa necessari que ens constituïm com associació sense ànim de lucre, per poder accedir a subvencions o ajuts que ens facin estalviar amb les despeses que ens ocasiona l’activitat. Ja estem treballant per recopilar el màxim de informació per donar-vos, però fan falta mes mans per ajudar a fer certes tasques i prendre decisions. Per tant necessitem tenir uns estatuts, una junta, i organitzar-nos adequadament per la pròpia subsistència i creixement important que està tenint aquest grup que tots estimem.

Per tant es indispensable convocar una reunió per parlar-ne de tot plegat, i que espero que feu el possible per assistir-hi.

Dia de la reunió: dimarts 20 d'octubre

Lloc: Casal de Barri. Plaça Segle XX s/n de Terrassa

Els que hi pogueu assistir prego que m'ho confirmeu.

Us espero, moltes gràcies

ENRIC
COUNTRY LINE DANCE SENSE FRONTERES

Follow us on Twitter